Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats, en l’acte d’ahir, davant d’una cadira buida: la de la ciutadania.
Els candidats, en l’acte d’ahir, davant d’una cadira buida: la de la ciutadania.

El PS diu ser la veu de la gent i que la capital tornarà a ser seva


Escrit per: 
M.S.C.

Escoltant els neguits de la població, el Partit Socialdemòcrata (PS+I) ha verificat que el 80% dels plantejaments de la ciutadania estan recollits al programa electoral amb què concorre a les eleccions de diumenge. Ho va dir la candidata a cònsol major d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, que va assegurar que en cas de governar fugiran de la “política de despatx” aplicada per Conxita Marsol aquests quatre anys. 

Per això va anunciar que la voluntat és posar el ciutadà al centre de les actuacions del Comú. En l’acte d’ahir al Teatre Comunal, els integrants de la candidatura es van comprometre a no estirar més el braç que la màniga, ni actuar per “capricis” en la gestió del diner públic, un fet que retreuen a Marsol (li van criticar el malbaratament de diners a la plaça de The Cloud o en les obres de Meritxell). Com també li retreuen haver incomplert el 53% del seu programa electoral i d’haver vetllat pels interessos d’uns quants mentre que la resta de població està “oblidada”. Davant d’això, el PS va remarcar que fugirà de la política de “màrqueting i maquillatge” per donar resposta “immediata” als barris. 
Ahir, i després de dies de porta a porta que també han servit de “termòmetre”, els candidats del PS van afirmar trobar-se a les acaballes d’un partit igualat. “És el moment d’agafar-los a la contra i fer el gol de la victòria”, va dir el número 6 de la llista, Jordi Benet, mentre que el número 4, Pere Baró, va recordar els resultats del 7 d’abril i va vaticinar que diumenge “tots cridarem: la capital torna a ser nostra”.

 

PS
eleccions comunals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte