Diari digital d'Andorra Bondia

El PS d’Ordino celebra que es plasmin les seves propostes


Escrit per: 
Redacció

El PS d’Ordino ha fet balanç dels set mesos de la nova corporació comunal. En aquest sentit destaquen, amb satisfacció, que “els responsables comunals s’han adonat que el nostre programa era el que tocava de peus a terra i l’estan seguint com si fos seu”.

D’aquesta manera, subratllen que mantenen unes reunions mensuals amb el cònsol major i alguns consellers per treballar alguns temes i demanar informació. Així, posen en relleu que el que pretenen és fer arribar les demandes del poble. I recorden que estan treballant en diferents qüestions, com la remodelació del Prat de Call, el centre de salut i Secnoa.
Pel que fa a la primera qüestió, exposen que ells apostaven perquè la gent d’Ordino pogués dir la seva en aquesta remodelació, a través d’una consulta ciutadana. Com que això no ha estat possible, afegeixen que “han aconseguit” que es faci arribar una enquesta a tots els pares.
Pel que fa al centre de salut, manifesten que “gastar 500.000 euros en un centre de salut i una sala polivalent s’ha de valorar molt”. Entre altres arguments formulen si no s’hauria pogut estalviar en aquest aspecte fent “un CAP més ajustat i destinar els estalvis que es farien” a altres qüestions, com subvencions culturals o l’ECOA. Així, defensen el centre de salut però creuen que s’hauria d’haver fet “tenint en compte la necessitat i la demanda real”.
Pel que fa a Arcalís, “celebren” que s’estigui tenint en compte punts que ells defensaven en el seu programa electoral, com ara l’aposta per la qualitat. Així, posen en relleu que “ara el Comú aposta per la qualitat i està revisant l’organigrama. Per tant, estem satisfets d’haver aconseguit fer-los veure la realitat”.
Per tot això conclouen que, tot i no tenir representació a la corporació, estan intentant fer una feina en positiu per “fer avançar la parròquia, i sempre amb un únic punt de mira: el benestar del poble d’Ordino”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte