Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general del PS Pere López.
El conseller general del PS Pere López.

El PS dubta dels estudis d’impacte de la continuació del vial lauredià


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López considera que la represa de les obres per completar el vial de Sant Julià no ha tingut en compte l’efecte que les actuacions i la futura infraestructura pot comportar per a l’entorn natural de la zona afectada. 
Per això, el parlamentari ha presentat una demanda d’informació mitjançant la qual vol tenir accés a tot el dossier sobre el projecte, incloent-hi de forma especial tots aquests estudis que facin referència a l’impacte ambiental de la continuació de la desviació laurediana.
En l’escrit tramitat ahir a  Sindicatura, el conseller general socialdemòcrata sol·licita, en primer lloc, “l’estudi d’impacte ambiental del projecte núm. 102/2017 relatiu a la ‘Remodelació de la CG1 a la zona de l’avinguda Francesc Cairat. Nou pont a l’altura del C/ Isidre Valls’”. També demana “tots els altres informes i estudis realitzats sobre el referit projecte”. 
López va explicar que, “al nostre entendre, no hi ha hagut la informació necessària ni la seva exposició, així com tampoc la preparació de la documentació d’impacte ambiental en les obres a aquesta zona”. A més, posa en relleu que no es tracta de l’únic projecte d’infraestructures que, en la seva opinió, s’ha tirat endavant sense analitzar de forma prou curosa quin seran els seus efectes sobre el medi natural més proper als treballs de construcció.
Per això, ja va avançar que “en els propers mesos demanarem diversos projectes d’impacte mediambiental més. I és que, va lamentar, “ja hem vist diverses actuacions, com l’estació d’autobusos o la plataforma de Soldeu, que han estat especialment poc respectuoses amb els rius i altres punts de la natura”.

PS
dubta
estudis d'impacte
vial lauredià

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte