Diari digital d'Andorra Bondia

El PS es compromet a tramitar el projecte de llei de tinença d'animals


Escrit per: 
Agències/Foto: PSA

El candidat a la reelecció com a cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i el número dos de la territorial d'Escaldes-Engordany, Víctor Naudi s'han reunit aquest divendres a la tarda amb representants de l'Associació de defensa dels animals, Laika, i s'han compromès a tramitar el projecte de llei de tinença d'animals.

Aquesta llei ha de permetre establir protocols d'actuació en cas d'abandonament d'animals. Els candidats socialdemòcrates, a més, han assegurat que mantindran la col·laboració amb la gossera.

D'altra banda, els candidats també s'han trobat amb representants de l'Associació d'Agències de Publicitat, a qui els han promès que la lluita contra l'intrusisme empresarial és 'una prioritat' i que hi seguiran treballant. A tall d'exemple, Víctor Naudi ha recordat que l'1 d'abril entra en vigor la Llei d'impost sobre la renda dels no residents que 'permetrà que les empreses de publicitat andorranes tinguin les mateixes condicions que les societats foranes'. Ha afegit que cal 'completar la reforma fiscal i permetre avançar en les negociacions per establir convenis per impedir la doble imposici

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte