Diari digital d'Andorra Bondia

El PS incidirà més en la comunicació i en la proximitat a la ciutadania


Escrit per: 
J. R.

El Partit Socialdemòcrata (PS) no pensa per ara rectificar la seva política malgrat la important derrota que va patir en les passades eleccions comunals en totes les circumscripcions.

Almenys això és el que es dedueix de la reunió del comitè directiu ampliat amb els candidats de les diferents parròquies que es va celebrar ahir al vespre al Centre de Congressos de la capital.
El president del partit, Víctor Naudi, va explicar que la reunió va servir per començar analitzar el resultat de les eleccions, si bé aquest treball no es dóna per acabat i continuarà en les pròximes setmanes. Naudi, que estava acompanyat de la primera secretària, Judith Salazar, i del secretari d’organització, Marc Cornella, va indicar que s’havia fet una primera aproximació exposant els punts positius i els negatius que s’havien detectat en la passada campanya electoral.
D’aquesta manera, el PS es mantindrà ferm en el “full de ruta” que va definir després de perdre les eleccions generals del passat abril per fer arribar el seu projecte a la ciutadania. Això sí, els dirigents reconeixen que caldrà posar més èmfasi en la comunicació, tant interna com externa, perquè el missatge socialdemòcrata cali en la societat, un procés que no han pogut culminar pels pocs mesos que han separat les eleccions comunals de les generals, segons va argumentar Naudi. Així mateix, es continuarà incidint també en la proximitat.
En tot cas, el comitè executiu del PS continua gaudint de la confiança del comitè directiu per portar a terme la tasca que té encomanada.“Una de les conclusions és que hi ha una sintonia total del comitè directiu per continuar endavant el projecte que vam encetar després de les eleccions generals”, va dir Naudi. El president del PS va dir una vegada més que els resultats van ser els esperats davant de l’onada taronja que encara es viu al país i que ara el partit disposarà de tres anys i mig per treballar “amb tranquil·litat” .

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte