Diari digital d'Andorra Bondia
El secretari d’organització del PS, Pere Baró, i el coordinador de la JSA, Joao de Melo, en la compareixença telemàtica d’ahir.
El secretari d’organització del PS, Pere Baró, i el coordinador de la JSA, Joao de Melo, en la compareixença telemàtica d’ahir.

El PS insta l’executiu a refer els comptes i estén la mà per fer-ho


Escrit per: 
M.S. / Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata va insistir ahir en la urgència que el Govern refaci els comptes per aquest exercici per tal que puguin donar resposta a les necessitats de la ciutadania i va oferir novament la seva col·laboració per a fer-ho. 

Així ho van plantejar el secretari d’organització de la formació, Pere Baró, i el coordinador de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), Joao de Melo, que van insistir que el pressupost del 2021 aprovat pel Consell General “no s’adequa a la realitat” ni a “les necessitats” del país i que no compleix amb l’objectiu que hauria de ser prioritari en un moment com l’actual com és el d’“ajudar a tornar a revitalitzar el teixit productiu del país”.

En aquest sentit, Baró va recordar que la situació generada per la pandèmia de la Covid-19 i l’absència de turistes ha deixat  sectors “molt tocats” i “moltes famílies en situació d’ERTOs”, i es va mostrar molt crític amb l’actuació de l’executiu ja que considera que “no s’ha sabut negociar amb els països veïns l’arribada de turistes”. I és que pel secretari d’organització socialdemòcrata el Govern, pel que fa a les relacions internacionals, “no se sap moure, no sap comunicar i no sap relacionar-se”, un fet que va qualificar de “molt greu”.

D’altra banda, de Melo va explicar que la proposta d’acord de joventut que la formació va plantejar amb la presentació del document Les nostres decisions i que han treballat amb les seccions joves de la resta de formacions polítiques ja ha arribat al Consell General on els parlamentaris Carles Sánchez i Roger Padreny ja estan fent les “gestions amb la resta de grups per poder tirar-les endavant”. 

De Melo va precisar que les reunions mantingudes “han anat molt bé” i s’ha pogut avançar en un text que recull moltes del centenar de propostes que els socialdemòcrates van incloure en el document inicial. En aquest sentit, el coordinador de la JSA, que va avançar que properament s’informarà de la proposta, va admetre que algunes qüestions com la de l’avortament o la doble nacionalitat “no han pogut tirar endavant”.

PS
insta
l’executiu
refer
comptes
estén
fer-ho

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte