Diari digital d'Andorra Bondia

El PS lauredià rebutja el projecte de les escoles previstes a Llumeneres


Escrit per: 
M. F.

Representants de la llista territorial de Sant Julià de Lòria del Partit Socialdemòcrata i Independents-Ara Futur han fet una visita al terreny de Llumeneres on estava planificada la construcció de les noves escoles de la parròquia per expressar el seu rebuig al projecte.

D’aquesta manera, el número dos, Rossend Areny, va exposar que volen que la vall dels Horts del Riu conservi l’activitat tradicional que ha tingut fins ara i considera que en lloc de construir-hi les escoles caldria donar a aquest indret un “ús social”, però mantenint l’activitat agrícola que s’hi des­envolupa, la qual cosa serviria per preservar-la.
En aquest sentit, Areny va manifestar que aquesta zona és una de les poques de la parròquia que han mantingut la fesomia tradicional al llarg dels anys i, per tant, reiteren que cal que es preservi. A més, creuen que una infraestructura escolar ha d’estar situada al centre del poble i no pas en aquest indret de Llumeneres.
Pel que fa a la campanya electoral i a la manera com l’encaren, Areny va explicar que, tot i que Sant Julià ha estat tradicionalment un feu d’Unió Laurediana, ells consideren que dins la llista figuren persones “molt vàlides i preparades”, i per tant va concloure que poden suposar “l’alternativa” a aquest domini.
En l’acte per reivindicar un altre ús per a aquest terreny, Areny va estar acompanyat pels suplents Angelina Duró i Gerard Alís.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Hi estic totalment d'acord!. L'escola ha d'estar al mig del poble i s'ha de conservar la tradició.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte