Diari digital d'Andorra Bondia

El PS pregunta al Govern sobre els col·laboradors educatius


Escrit per: 
Redacció

La consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha entrat a tràmit tres preguntes, que el Govern haurà de contestar per escrit, en relació amb els col·laboradors educatius de les escoles de primera ensenyança espanyoles i franceses.

La consellera socialdemòcrata motiva les seves preguntes en el fet que l’actual reglament intern del personal col·laborador educatiu estableix que cal un col·laborador per cada 95 alumnes als centres de primera ensenyança. Amb tot, Gili considera que no tots els centres disposen “d’aquest personal, indispensable per a un bon funcionament pedagògic i de seguretat en el seguiment de les activitats quotidianes dels alumnes”.
És per això que la consellera demana quins centres espanyols i francesos compten amb aquest personal i quants col·laboradors educatius hi ha a cada escola, quins són els centres d’ensenyament que encara no disposen dels col·laboradors educatius i, també, el nombre de col·laboradors que correspondria a cadascun i quan preveu el Govern nomenar el personal que falta en diferents centres.
Les tres preguntes hauran de ser respostes per escrit dins el termini reglamentari d’un mes. Des del grup parlamentari socialdemòcrata han posat en relleu que la voluntat, amb aquestes preguntes, és “posar en evidència l’enorme distància entre el que pretenen els portaveus de Demòcrates per Andorra i la realitat que hi ha als centres educatius”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte