Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS Susanna Vela.
La consellera general del PS Susanna Vela.

El PS pregunta per la relació contractual entre el Govern i el militant liberal Antoni Garcia Fernández


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El grup parlamentari socialdemòcrata ha presentat a Sindicatura tota una bateria de preguntes amb l'objectiu d'aclarir quina és la relació contractual que l'executiu té amb el militant liberal Antoni Garcia Fernández en considerar que es tracta d'una informació que hauria de ser pública. "Estem exigint transparència. És una informació que la ciutadania hauria de conèixer i que ja hauria d'haver estat publicada al portal web de Govern, com totes les altres adjudicacions", ha assegurat la consellera socialdemòcrata Susanna Vela. 

Concretament, els socialdemòcrates demanen, en primer lloc, quina ha estat la forma d'adjudicació dels serveis i treballs de l'adjudicatari, quina és la modalitat contractual que s'ha utilitzat per contractar aquests serveis i quina és la identitat de l'adjudicatari. En segon lloc, la formació demana saber quines són les tasques i treballs que li han estat encomanats, el seu termini i quin és l'òrgan contractat, així com en quins termes es produeix la prestació de serveis i quina és la freqüència amb la qual es troba present en els edificis administratius del Govern. En tercer lloc, des del PS volen saber quines són les tasques i treballs que li han estat encomanats i si transmet instruccions des del ministre cap al personal del ministeri. Finalment, els socialdemòcrates demanen el el cost dels seus serveus i quina és la partida pressupostària on s'imputen aquests serveis i treballs.

D'altra banda, el conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez ha presentat també una pregunta perquè el Govern expliqui els perquè ha optat per traslladar la gestió dels ajuts a l’estudi del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior al ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Juventut.

PS
pregunta
relació
contractual
Govern
militant
liberal
Antoni Garcia Fernández

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte