Diari digital d'Andorra Bondia
El PS pregunta per l’evolució de les subvencions esportives
El PS pregunta per l’evolució de les subvencions esportives

El PS pregunta per l’evolució de les subvencions esportives


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Pere López ha presentat una demanda d’informació a Sindicatura  mitjançant la qual vol accedir a tota una sèrie de dades sobre les subvencions a entitats esportives atorgades pel Govern de DA des de la seva arribada al poder. El parlamentari vol saber també els criteris utilitzats a l’hora de reduir-les o incrementar-les d’un exercici a l’altre. Es tracta d’una documentació que, indica, cal tenir per poder preparar de forma adequada el treball de la futura llei de l’esport. 
López demana, en primer lloc, una “comparativa de les ajudes atorgades a les entitats esportives legalment constituïdes, Comitè Olímpic Andorrà, federacions esportives i altres entitats esportives des de l’any 2011 fins a l’any 2018”. En segon terme, el conseller general també vol saber quins són “els criteris i paràmetres en què es basa la determinació de les esmentades ajudes i les seves variacions”. 
La demanda d’informació del PS té un doble objectiu. D’una banda, “conèixer les motivacions que han portat a fer modificacions en les subvencions en els darrers anys”, segons va explicar López, i de l’altra, disposar d’informació que pot ajudar a l’hora de treballar la futura llei de l’esport, que pot comportar canvis en matèria de subvencions.

PS
pregunta
subvencions esportives
evolució

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte