Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.
La consellera general socialdemòcrata Susanna Vela.

El PS pregunta pel grau d’implantació de la història clínica compartida


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata Susanna Vela ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes relacionades amb la Història Clínica Compartida i el seu grau d’implantació perquè el Govern respongui de manera escrita. 

Concretament, Vela ha demanat pel grau d’implantació d’aquest sistema entre els professionals mèdics liberals i el seguiment que s’està fent de la seva implantació. 

Així mateix, la consellera socialdemòcrata ha preguntat pels recursos de suport i de formació oferts fins ara, desglossat per recursos i calendari, i quins es preveuen oferir en el futur. “Per això volem saber com està implantat el programari que suporta el projecte i com s’ha compartit amb tots els professionals de la salut”, ha dit. 

La consellera ha destacat que, tenint en compte que la Llei de drets i deures d’usuaris i professionals del sistema sanitari i sobre la història clínica va entrar en vigor el 22 de novembre del 2017, ja ha passat suficient temps des de la seva implantació, en la qual s’han detectat alguns disfuncions.

PS
pregunta
grau
implantació
història clínica compartida

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte