Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general Carles Sánchez.
El conseller general Carles Sánchez.

El PS pregunta pel Servei d’Atenció Domiciliària


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El conseller general socialdemòcrata Carles Sánchez ha entrat una bateria de preguntes dirigides al Govern sobre el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) vista la importància que té aquest sector, fet que s’ha evidenciat arran de la pandèmia. Sánchez considera que el darrer any el model de concentració en residències gerontològiques ha quedat qüestionat per l’atenció domiciliària, que pot créixer de manera notable els pròxims anys i que ja experimenta un increment important de la demanda.

Sánchez ha demanat quin és el pressupost específic del SAD per aquest 2021, la plantilla que té actualment, els requisits de formació, titulació i experiència que se sol·licita als treballadors i el nombre d’hores mensuals que està realitzant el servei. El parlamentari també vol conèixer el nombre de persones que han estat ateses, quantes paguen el preu íntegre del servei i la xifra de persones que reben la cobertura total del preu.

Una de les altres preocupacions del grup socialdemòcrata és saber si el ministeri ha contrac-tat serveis d’atenció domiciliària privats per cobrir les necessitats, quina modalitat d’adjudicació s’ha utilitzat i amb quins criteris de contractació. Així mateix, i entre d’altres qüestions, Sánchez també ha demanat si el ministeri ha detectat intrusisme o mala praxi en aquesta activitat i quins són els mecanismes que s’utilitzen per intervenir en aquests tipus de casos.

PS
pregunta
Servei d’Atenció Domiciliària

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte