Diari digital d'Andorra Bondia
Carles Sánchez i Susana Vela van confirmar ahir López com a candidat del PS.
Carles Sánchez i Susana Vela van confirmar ahir López com a candidat del PS.

El PS proclama oficialment Pere López com a candidat a cap de Govern del partit


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

El Partit Socialdemòcrata (PS)  va proclamar oficialment ahir l’actual conseller general i president del partit, Pere López, com a candidat a cap de Govern de la formació en les properes eleccions generals, segons van anunciar ahir la primera secretària, Susana Vela, i el secretari d’organització del PS, Carles Sánchez.
De fet, la candidatura de López va ser l’única que es va presentar al procés de primàries de la formació i només quedava pendent la validació de les signatures, un tràmit que la comissió de candidatures va completar en la reunió d’ahir. En aquest sentit, Sánchez va precisar que López havia presentat 75 avals, dels quals 70 van rebre el vistiplau, una xifra que “supera amb escreix” les 25 que eren necessàries segons determinava el reglament de primàries, i que representen un 44% del cens d’afiliats.
Paral·lelament al procés per a la tria del candidat, les comissions de treball de la formació han continuat treballant de cara a la definició del projecte i programa electoral. En aquest sentit, Vela va explicar que, fins i tot, s’han fet subgrups per treballar en les diferents iniciatives, com poden ser “la llei electoral, la de nacionalitat, l’administració comunal, benestar social, treball, habitatge o formes de fer més eficients els serveis socials”.

Pere López
PS
Partit Socialdemòcrata
cap de Govern
candidat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte