Diari digital d'Andorra Bondia
Membres de la candidatura del PS ahir a l’‘skate park’ d’Escaldes-Engordany.
Membres de la candidatura del PS ahir a l’‘skate park’ d’Escaldes-Engordany.

El PS proposa ampliar l’oferta d’activitats i d’espais per als joves


Escrit per: 
Meritxell Prat

La candidatura del PS a Escaldes-Engordany va explicar ahir les seves propostes dedicades a la joventut. La cap de llista, Rosa Gili, va afirmar que “el que volem és combatre el fet que la nostra joventut ara està massa sovint davant de les màquines, els mòbils o les consoles de jocs”, a vegades perquè els pares treballen. És per aquest motiu que va explicar que volen “ampliar l’oferta d’activitats perquè surtin de casa i socialitzin més”. Igualment també es vol “ampliar els horaris d’obertura dels espais” destinats a aquests joves, ja que al seu entendre, ara moltes vegades “els llocs de trobada són centres comercials i pensem que no és, forçosament, el millor lloc”.

Ara bé, un altre dels pilars importants per atendre el jovent seria la figura de l’educador de carrer. “Entenem que és molt important per dinamitzar-los i també és una manera d’anticipar algun problema social”, una bona via, segons Gili, per ser més ràpids a actuar. La socialdemòcrata també va prometre “reunions periòdiques perquè ens puguin dir què troben a faltar o què els agradaria que es muntés”. Tot plegat, amb l’objectiu de complir un dels seus lemes de la campanya, “estar a l’escolta de les persones”.
De fet, com ja va avançar també el dia que van parlar de les propostes sobre gent gran, per a la candidatura del PS és primordial poder crear “relacions intergeneracionals”, per tant, a través de la borsa de temps que porten al programa pensen que seria una bona manera de posar en contacte padrins i joves per fer activitats que els agradin a tots.
Els integrants de la llista van explicar les propostes des de l’skate park del Prat del Roure, una zona plena de parcs però que molts d’ells es podrien perdre si es va urbanitzant tot el Clot d’Emprivat. És per això que Gili va explicar que volen parlar amb propietaris de terrenys on no es fa res “perquè ens els puguin posar a disposició per fer activitats”. De la mateixa manera es volen crear nous espais a cobert, sobretot, per a l’hivern.

PS
proposa
oferta
activitats
espais
joves

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte