Diari digital d'Andorra Bondia

El PS proposa aprovar una llei de drets i serveis socials


Escrit per: 
M. S. C.

El Partit Socialdemòcrata proposa l’aprovació d’una llei de drets i serveis socials. Segons ha remarcat el número dos per Andorra, Jan Cartes, en la reunió de poble celebrada aquest dimarts a Santa Coloma, aquest text ha d’ordenar l’accés als serveis socials. Així, Cartes ha indicat que el PS té una especial sensibilitat per assolir una societat més justa i solidària.

Per aquest motiu ha remarcat que per aconseguir aquest objectiu potenciaran les polítiques de protecció social, sobretot per a les persones que tenen un grau de dependència més elevat. També ha exposat les polítiques que afecten els joves, que passen per afavorir l’emancipació, crear una borsa d’habitatge o crear la llei de polítiques de joventut. Cartes també ha esmentat el compromís per a la igualtat de gènere a través de l’aprovació de les lleis d’igualtat i de lluita contra la violència de gènere. Finalment, el candidat ha llançat propostes com la renovació dels programes educatius i de la sostenibilitat del sistema amb una gestió acurada dels recursos humans.
El número u per la capital, Carles Blasi, també ha fet un paral·lelisme entre DA i CR i ha recordat que la coalició feta a l’últim moment va crear “problemes de funcionament”. Jaume Bartumeu ha afegit que en aquests dos anys el PS ha patit “un procés de bruixeria”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte