Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup socialdemòcrata, Pere López.

El PS reclama els detalls de les operacions d'Andorra Telecom amb Masmóvil i Avatel


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

Després d'analitzar els informes del Tribunal de Comptes dels darrers anys i vistes les informacions no sempre coincidents sobre la realitat i els resultats de les inversions d'Andorra Telecom, el grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat una demanda d'informació a Sindicatura per tal de mirar d'esclarir d'una vegada per totes i entendre què van suposar les operacions que va efectuar Andorra Telecom amb les societats MASMOVIL IBERCOM, SA (Masmóvil) i ATEL&WIKIKER, SL (Avatel) i analitzar, si cal, "fer alguna actuació complementària". 

Pel que fa a Masmóvil, el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, demana tota la informació vinculada a les operacions d'inversió i desinversió efectuades en l'esmentada companyia, així com tots els assentaments comptables vinculats a les esmentades operacions i tota la informació annexa a aquestes. També reclama la còpia de tots els pagaments i cobraments vinculats a les esmentades operacions, amb la informació annexa que es consideri necessària, així com dels estats financers auditats de les esmentades companyies per tots els exercicis en què va estar activa la inversió per part d'Andorra Telecom.

Quant a la societat Avatel, López demana la relació de tots els socis que va tenir la societat des de l'any 2016 i la relació de totes les vinculacions entre Avatel i empreses o empresaris andorrans o residents a Andorra. En aquest sentit, des del PS reclamen també la còpia dels successius plans de negoci de la societat i la còpia de la documentació vinculada a tota relació comercial, de prestació de serveis o de qualsevol altra naturalesa entre Avatel i Andorra Telecom.

El presidentd el grup socialdemòcrata encoratja l'executiu a fer aquest cop un exercici de transparència. "Esperem que totes les parts afectades ens facilitin, ja no només en el millor termini sinó amb integritat tota la informació vinculada perquè puguem fer la nostra feina de control. Hi ha diners públics i interessos públics en joc", ha alertat López, sense deixar de recordar que Govern no ha volgut donar resposta a les darreres demandes d'informació tramitades pel grup parlamentari.

PS
reclama
detalls
operacions
Andorra Telecom
másmóvil
Avatel

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte