Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.
El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

El PS reforça les mesures per ajudar les empreses a garantir els llocs de treball


Escrit per: 
Redacció/ Foto: BonDia

"El PS ha estat sempre un partit amb sentit d'Estat, i aquesta vegada com no podria ser d'una altra manera hem actuat com a tal, avantposant per damunt de tot els interessos del país i dels seus ciutadans”. Així ho ha destacat el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López, que ha valorat de forma positiva el text final de la llei òmnibus per fer front a les conseqüències econòmiques socials de la crisi de la Covid-19, malgrat no ser del tot el que haurien volgut des de la formació.

López, que ha recordat que “des del minut 1 vam transmetre al Govern la nostra voluntat de diàleg, de cooperació i de col·laboració", ha incidit en que els socialdemòcrates "hem aportat propostes i idees al projecte que Govern ens va presentar, unes propostes i idees que seran positives pels treballadors, pels autònoms i pels empresaris”.

En aquest sentit, el president del grup parlamentari socialdemòcrata ha detallat les aportacions de la formació. Així, i tenint com a prioritat reforçar aquelles mesures que permetin garantir els llocs de treball, la formació ha reclamat una modificació de la prestació per desocupació per garantir que aquelles persones que es quedin sense feina tinguin una prestació d'atur per poder fer front a les seves despeses. Així mateix, els socialdemòcrates també han demanat una convocatòria exprés d'ajuts per al lloguer en el cas que hi hagi persones que la seva situació laboral es vegi afectada per aquesta crisi, i que els llogaters no cobrin res de lloguer durant el període de confiament. ”Entenem que prioritzar la destinació dels recursos per part de l'empresari al pagament de les nòmines davant d'altres despeses de funcionament és fonamental”, ha dit López, que ha remarcat que davant un debat tant rellevant com aquest “el que és important és que hem sigut capaços d'assolir un punt d'entesa per tirar endavant aquestes propostes amb el vot de tots els consellers”.

PS
reforça
mesures
empreses
garantir
llocs
treball
ajudar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte