Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers del PS López i Alís.
Els consellers del PS López i Alís.

El PS reprèn a Sant Julià les reunions obertes a la ciutadania


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El Partit Socialdemòcrata (PS) reprendrà dimarts vinent, 4 de desembre, les reunions polítiques obertes a la ciutadania amb una nova trobada, en aquest cas, a Sant Julià de Lòria. L’acte tindrà lloc al Centre de Congressos lauredià i, a més d’altres temes que podran proposar els assistents, abordarà la situació de Naturlàndia i del vial, l’ordenament de les activitats de muntanya i els avantatges d’apostar per la doble nacionalitat.  La reunió política tindrà lloc dimarts a partir de les 20.00 hores. Es farà a la sala seminari 3 del Centre de Congressos Lauredià. Comptarà amb la participació tant de representants del comitè local de la formació, com de càrrecs electes nacionals, entre els quals els consellers generals Pere López i Gerard Alís. 

La primera part de la trobada se centrarà en dos aspectes clau per a Sant Julià, com és la situació a Naturlàndia i l’estat del projecte de la desviació laurediana. La segona part abordarà un tema d’interès nacional, tot i que vinculat a la parròquia, com és l’ordenament de les activitats de muntanya i com s’ha de garantir la convivència d’aquestes pràctiques amb la conservació del medi natural. També es parlarà de l’Estadi Nacional de Trial.  Per últim, des de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) també es posarà sobre la taula la possibilitat de legalitzar la doble nacionalitat i els avantatges que aquesta proposta, defensada des del PS, pot comportar. 

A més, cal tenir en compte que la reunió, oberta a tota la ciutadania, preveu que els assistents puguin proposar altres temes.  Serà la cinquena reunió política que celebri el PS després de les realitzades els darrers mesos a Andorra la Vella, Encamp, Escaldes-Engordany i Ordino. 

PS
Sant Julià
reunions
obertes
ciutadania

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte