Diari digital d'Andorra Bondia

El PS responsabilitza DA del retard dels horaris comercials


Escrit per: 
Redacció

El grup parlamentari socialdemòcrata va responsabilitzar ahir la majoria del retard en la tramitació del projecte de llei de modificació de la llei d’horaris comercials, després que diferents membres de Demòcrates per Andorra (DA) hagin atribuït el retard parlamentari a l’esmena a la totalitat presentada per l’oposició.

Els socialdemòcrates van sostenir ahir, mitjançant un comunicat, que el projecte de llei es podia haver aprovat a finals de juliol malgrat les esmenes presentades, i van assegurar que en tot moment han actuat amb “responsabilitat”. En aquest sentit, argumenten que el projecte de llei va arribar a la Casa de la Vall “una setmana més tard de la data anunciada pel Govern”, de manera que el tràmit parlamentari va començar “onze dies més tard”.
Tot i així, el grup socialdemòcrata assegura que “el ple del Consell General es podia reunir, per analitzar i a ben segur rebutjar l’esmena a la totalitat, a partir del dia 18 de juliol”, mentre que la majoria va acordar finalment celebrar la sessió el 28 de juliol, impossibilitant d’aquesta manera que la norma es tramiti a l’agost.
Finalment, el comunicat sosté que “si no es reuneix el Consell General fins al dia 28 de juliol és únicament perquè així ho ha volgut DA”, i conclou que  “el grup parlamentari socialdemòcrata no ha fet res més que exercir responsablement i seriosa el seu dret –i la seva obligació– de participar en l’activitat legislativa”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte