Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general del PS Gerard Alís.
El conseller general del PS Gerard Alís.

El PS troba a faltar documentació a la llei de la funció pública


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS) Gerard Alís vol posar en evidència que el Govern ha tramitat de forma incompleta el projecte de llei de funció pública, ja que no va acompanyat de diversos dels informes que són preceptius per poder tramitar-lo de forma correcta. Per això, va presentar una pregunta que l’executiu haurà de respondre de forma oral el 3 de maig. 
En l’escrit, el conseller general apunta que “el projecte de llei de funció pública va ser admès a tràmit el 19 d’abril del 2018” i que “un cop consultat no consta que s’hagin adjuntat tots els informes preceptius”. Per això, es pregunta al Govern si ha entrat a tràmit el projecte de llei amb els informes preceptius i, “si no és el cas, per quins motius”. Des del PS es va expressar la preocupació que ha aixecat el fet de comprovar que una llei “tan important” com la de funció pública no arriba al Consell General amb tota la documentació preceptiva, aspecte que, van recordar, podria arribar, fins i tot, a la justícia, segons han anunciat els mateixos sindicats dels treballadors. 
També el 3 de maig, el conseller general liberal Ferran Costa preguntarà a l’executiu que informi de “la xifra total d’inversió estrangera efectiva realitzada” en aquells exercicis on aquesta dada ja estigui disponible. La pregunta la motiva el fet que el ministre Gilbert Saboya va explicar que el Govern ja disposava de les xifres de l’any 2014. També preguntarà per les conclusions de l’estudi d’investigació de la condició del sòl del Pas de la Casa encarregat per Govern l’any 2015 i quins indrets de la població requereixen una intervenció de remediació. El president del grup, Jordi Gallardo, de la seva banda, vol saber “l’estat en què es troben els deutors reconeguts com a comptes a cobrar”, un cop el Govern ha fet el tancament del 2017.

PS
faltar
documentació
Llei de la funció pública

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte