Diari digital d'Andorra Bondia

El PS valida la candidatura de Jaume Bartumeu per optar de nou a cap de Govern


Escrit per: 
Agències

La comissió de candidatures del Partit Socialdemòcrata (PS) ha validat aquest diumenge al vespre l'única proposta presentada dins del termini finalitzat divendres, la de l'actual cap de Govern, Jaume Bartumeu.

La candidatura estava acompanyada de més d'un centenar de signatures que l'avalaven, molt per sobre del mínim necessari, per la qual cosa aquest diumenge han estat validades. Un cop fet aquest tràmit, es preveu que aquesta setmana es reuneixi el comitè directiu per proclamar oficialment Bartumeu com a candidat a cap de Govern del PS.
Amb la presentació de la única candidatura de Jaume Bartumeu, el PS tanca el procés d'eleccions primàries que es va obrir el passat 28 de gener amb l'obertura del termini per presentar les propostes. Amb una declaració d'intencions, Bartumeu ha manifestat que es presenta a les eleccions anticipades perquè no ha acabat la feina i perquè vol plantar cara al front comú que està formant 'la dreta i els cacics de sempre'. El Partit Socialdemòcrata ha anunciat la validació de la candidatura a través de les xarxes socials.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte