Diari digital d'Andorra Bondia
El president del PS, Pere López, es va reunir ahir amb l'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros.
El president del PS, Pere López, es va reunir ahir amb l'ambaixador d'Espanya, Àngel Ros.

El PS veu “improvisat” l’anunci de traslladar Exteriors a Ràdio Andorra


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) considera que l’anunci d’ubicar les dependències del ministeri d’Afers Exteriors a Ràdio Andorra és “un anunci improvisat” i a més, té dubtes que la decisió estigui fonamentada amb uns estudis que garanteixin que aquesta opció serà compatible amb el manteniment dels béns culturals de l’edifici. Per això, vol que el Govern doni explicacions en la propera sessió de control, que tindrà lloc el 2 d’octubre, per a la qual el conseller general, Pere López, ha tramitat una pregunta oral.
En l’escrit el parlamentari recorda, en primer lloc, que al març del 2017 es va aprovar una moció, amb el suport de tots els grups, que instava el Govern a “analitzar la possibilitat de traslladar a l’edifici de Ràdio Andorra les dependències i instal·lacions de Ràdio i Televisió d’Andorra S.A. (RTVA)”. També indica que, en els darrers mesos, als mitjans han aparegut informacions “sobre el cost d’aquest trasllat”, sense que l’executiu s’hagi pronunciat en relació a “si era o no viable”.
López també recorda que fa uns dies es va fer públic que, durant les obres de restauració de l’edifici s’ha detectat restes d’amiants als emissors i que, dilluns, el cap de Govern, en un “sorprenent anunci”, va avançar que “les dependències del ministeri d’Afers Exteriors es traslladarien a l’edifici de Ràdio Andorra”. Per tot plegat, el parlamentari demana pels plans de futur de l’edifici i per si s’han fet estudis corresponents.

López es troba amb el nou ambaixador espanyol

El conseller general i també president del Partit Socialdemòcrata (PS), Pere López, va mantenir ahir una reunió amb el nou ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros. La trobada va servir com a un “primer intercanvi d’impressions” al voltant de diferents temes que afecten les relacions entre tots dos països i, com va apuntar el parlamentari, també vol tenir una voluntat de “continuïtat” en el futur immediat per “treballar en positiu per totes dues bandes”. La trobada, que va tenir lloc al despatx de l’ambaixador a la seu diplomàtica, va servir perquè Ros, amb qui el PS ja havia mantingut contactes com a dirigent del PSC, pogués conèixer l’opinió dels socialdemòcrates  sobre determinades qüestions.

PS
improvisat
traslladar
Radio Andorra
Exteriors

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte