Diari digital d'Andorra Bondia

El PS vol conèixer el nombre d’assessors del Govern i el seu cost


Escrit per: 
Redacció

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol saber quants assessors té actualment contractats el Govern i quant cobren. En aquest sentit, la consellera general Mariona González ha presentat una demanda d’informació al Govern.

La demanda sol·licita la relació de persones físiques o jurídiques que han prestat serveis d’assessorament o de relació especial a l’administració des del juny de l’any passat fins al gener d’enguany. La iniciativa del PS es dóna davant la “proliferació de contractes de relació especial amb unes retribucions que estarien en contradicció amb la contenció pressupostària que es pregona des del Govern de DA”, segons el comunicat de premsa fet públic. La informació sol·licitada pels socialdemòcrates inclou l’especificació de la periodicitat, de l’import de la retribució i de la imputació pressupostària dels imports pagats. Així mateix, també pretenen conèixer, si es dóna el cas, els avantatges en espècie que s’hagin pogut pagar a aquests assessors o càrrecs de relació especial.
“La informació que es demana ha d’incloure també l’especificació del servei, departament o autoritat al qual han estat o encara estan adscrits de forma habitual o al qual s’ha imputat la despesa”, afirma el PS. Aquesta no és la primera vegada que el grup parlamentari socialdemòcrata fa aquesta demanda d’informació, ja que ho va fer en iguals termes el maig del 2007 a través de l’aleshores conseller Carles Blasi.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte