Diari digital d'Andorra Bondia
La consellera general del PS i presidenta suplent del grup parlamentari de la formació, Judith Salazar.
La consellera general del PS i presidenta suplent del grup parlamentari de la formació, Judith Salazar.

El PS vol conèixer els criteris d'assignació de les inversions públiques als mitjans


Escrit per: 
Redacció/Foto: E.C.

El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a Sindicatura una demanda d'informació per tal de conèixer el comportament de la inversió pública prop dels mitjans de comunicació.

La consellera general de la formació i presidenta suplent del grup parlamentari, Judith Salazar, ha explicat que en aquest context de crisi econòmica, la inversió és la que ha de garantir que determinats mitjans de comunicació continuïn funcionant. Salazar ha posat en relleu que els mitjans de comunicació "desenvolupen una funció social importantíssima en tant que garants del dret d'informació dels ciutadans, i per tant ens hem d'assegurar que garantim la pervivència, el funcionament i la pluralitat dels mitjans que tenim en aquest país".

Cocretament els socialdemòcrates demanen en primer lloc el detall de la inversió en publicitat, reportatges i campanyes efectuada pel Govern prop de cada un dels mitjans de comunicació escrits i audiovisuals, públics o privats d'Andorra i de l'estranger corresponents als anys 2018, 2019 i al transcorregut del present 2020. Aquesta informació Govern l'haurà de presentar al detall individualitzant de la despesa efectuada prop de cada mitjà de comunicació i especificant cada campanya publicitària i reportatge a la que s'ha destinat.

PS
conèixer
criteris
d'assignació
inversions
públiques
mitjans

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte