Diari digital d'Andorra Bondia
Rios amb companys del PS d’Encamp ahir al Prat Gran.
Rios amb companys del PS d’Encamp ahir al Prat Gran.

El PS vol recollir el neguit ciutadà en dues reunions a Encamp i al Pas


Escrit per: 
M. S. / FOTO: PS

El comitè parroquial del Partit Socialdemòcrata d’Encamp ha organitzat per aquesta setmana dues reunions de poble per recollir els neguits i problemes de la ciutadania. Així ho va explicar el candidat de la formació en les eleccions comunals del 15 de desembre vinent, David Rios, que va precisar que la idea de les trobades, una a Encamp i l’altra al Pas de la Casa, “és acostar-nos a la ciutadania” i “veure quins són els seus neguits i si els preocupen qüestions com la compra del Prat Gran,  les obres que s’estan fent al poble, Saetde, la manca d’inversions o les línies de bus”.

Les reunions es preveu que tinguin una durada d’una hora i primer hi haurà una breu introducció i explicació dels temes que preocupen els socialdemòcrates i després es donarà la paraula  a la ciutadania, segons va precisar Rios, que va avançar que la trobada a Encamp tindrà lloc demà a un quart de nou del vespre a la cerveseria Signum. La reunió al Pas de la Casa es farà dijous, si bé encara està pendent de concretar el lloc.
Les trobades serviran també perquè els socialdemòcrates puguin explicar el seu projecte per a la parròquia, un “projecte molt sòlid i molt obert que hem d’acabar de tancar i que esperem aquestes reunions per fer-ho”, va destacar Rios.
Així mateix, el candidat socialdemòcrata va deixar clar que tot i que es lideri des del PS el projecte “permet que se sumin totes les persones que creguin que aquí a Encamp cal un revulsiu per capgirar l’estat de la parròquia”. En aquest sentit, Rios va recordar que la fórmula per concórrer a les eleccions encara no està determinada i que s’acabarà definint en funció de les persones, plataformes o corrents polítiques que se sumin en aquesta iniciativa “innovadora”.
D’altra banda, Rios va refermar la posició dels socialdemòcrates amb relació a la possibilitat de compra del Prat Gran per part del Comú. “Està clar que Encamp necessita un parc”, va assegurar el candidat socialdemòcrata, que va dir, però, que “és una llàstima que ens trobem a final de mandat amb aquesta problemàtica”. En aquesta línia, Rios va reiterar que la formació considera “precipitat” optar ara a aquesta compra i va insistir en la demanda al Comú perquè “l’aturi” i que siguin els grups polítics que formin la nova corporació qui “conjuntament treballin per trobar una solució”. Així mateix, Rios va destacar que 16 milions és una xifra “enorme” i que cal “estudiar molt millor com invertir-los” perquè Encamp i el Pas de la Casa tenen “una necessitat d’inversió brutal”.

 

 

PS
Encamp
Pas de la Casa
David Rios
eleccions comunals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte