Diari digital d'Andorra Bondia
El conseller general del PS Roger Padreny.
El conseller general del PS Roger Padreny.

El PS vol saber l'opinió del Govern sobre l'acord dels bancs que permetrà la moratòria creditícia


Escrit per: 
Redacció/Foto: PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata Roger Padreny ha tramitat aquest matí una pregunta oral de caràcter urgent amb la voluntat de conèixer quina és l’opinió del Govern sobre la moratòria creditícia acordada per als afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia del Sars-CoV-2.

Els socialdemòcrates recorden que el passat 11 de juny del 2020 l’Associació de Bancs Andorrans, Andorran Banking, va aprovar un acord sobre l’ajornament d’operacions de clients afectats econòmicament pel Sars-Cov-2. Un acord que tenia com a objectiu complementar i ampliar les mesures adoptades pel Govern d’Andorra en resposta a la pandèmia del coronavirus. Com estableix l’acord d’Andorran Banking, les mesures amplien l’abast de les carències legals aprovades el passat 18 de gener al consell general en el debat de la llei 5/2020. 

Segons recorda el conseller Roger Padreny, el grup parlamentari socialdemòcrata ha mostrat interés pel que fa a la qüestió de les carències tant als debats al Consell General, com en les darreres compareixences de ministres en seu parlamentària. És per aquest motiu i a causa d'aquest nou acord que "demanem al Govern d’Andorra quina opinió té al respecte l’acord pres per l’associació de bancs d’Andorra el passat 11 de juny”, ha explicat Padreny.

PS
Govern
acord
bancs
moratòria creditícia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte