Diari digital d'Andorra Bondia

El PSC vol expulsar un regidor per afiliar-se a Reagrupament.cat


Escrit per: 
Agències


El PSC ha comunicat oficialment al regidor socialista de l’Ajuntament de Puigcerdà, Ramon Serra, que li concedeix un termini de quinze dies per defensar-se, abans d’expulsar-lo definitivament de la formació, perquè s’ha afiliat a Reagrupament.cat i el considera un trànsfuga.

 
La defensa de Serra consistirà a enviar un recurs en què té pensat fer una reflexió sobre què és Reagrupament i instar també el partit a estudiar bé les propostes de l’associació, ja que creu que “són la solució perquè la gent torni a confiar en la política i torni a votar”. A part, Serra creu que les propostes de Reagrupament són perfectament compatibles amb les idees socialistes.
La carta de dilluns passat és la primera comunicació oficial que ha rebut Serra des que va començar el cas fa un mes i mig. Abans de l’arribada d’aquest escrit, Serra assegura haver-se hagut d’assabentar que el volien expulsar a través de la premsa. Així mateix, en la missiva que ha adreçat al regidor, el PSC també assegura que ha conegut els posicionaments de Serra pels mitjans.
El regidor de Governació, que es manté a l’equip de govern de Puigcerdà donant suport a ERC, manifesta la seva voluntat d’acabar l’any i mig que li queda en el càrrec, fins i tot en el cas molt probable que la seva defensa no variï la intenció del partit d’expulsar-lo.
A l’Ajuntament no se’l considera trànsfuga i tant l’alcalde, Joan Planella, com la resta de regidors li han manifestat el seu suport, la qual cosa, diu Serra, l’encoratja a continuar amb la seva tasca en la política municipal.
Serra es manifesta convençut que “tard o d’hora” es revisarà el seu cas perquè “el motiu de l’expulsió no és just”, i el PSC “veurà que les idees de Reagrupament i les socialistes no són incompatibles”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte