Diari digital d'Andorra Bondia
Presentació de la candidatura, ahir a la tarda al Prat Gran.
Presentació de la candidatura, ahir a la tarda al Prat Gran.

El PS+I es presenta com a “única candidatura progressista” a Encamp


Escrit per: 
M. P. A.

“Una candidatura que vol canviar la manera de fer política a Encamp i al Pas de la Casa.” D’aquesta manera va presentar el candidat a cònsol major d’Encamp del Partit Socialdemòcrata i Independents (PS + I), David Rios, la candidatura que encapçala a les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre. La fita que es planteja la formació “és que Encamp torni a ser el cor d’Andorra i el Pas de la Casa, el cim”. Per aquest motiu, volen portar a terme tot un seguit d’accions que aniran encaminades a aconseguir aquest objectiu.  

Rios va descriure la situació de la parròquia “de molt defalliment” i que “es troba en un  pou”, ja que la sensació entre els ciutadans és que “ha perdut molt del que era abans”. Per això, “volem canviar aquesta visió dels polítics tancats a casa comuna”, va declarar.

L’escenari triat per presentar la candidatura va ser el Prat Gran, “i no per casualitat”, va remarcar Rios. Es tracta de l’espai que s’ha posat en qüestió des de fa poc més de dos mesos,  lloc de trobada dels ciutadans de la parròquia i expressa, segons Rios, el que vol ser la seva política: “més propera, més transparent, més dialogant per tirar la parròquia endavant entre tots”. Un diàleg que s’acompanyarà, si guanyen, d’una “gestió diferent”, començant pel mateix Prat Gran, ja que s’esforçaran “per trobar una alternativa via-ble perquè els ciutadans no es quedin sense parc”. En aquest sentit, va anunciar que la seva proposta és “desplaçar-lo una mica més avall d’on es troba ara”.  I per evitar “ensurts com aquest, la planificació i la previsió són dos dels eixos del seu  programa”, va dir.  

Rios va posar en relleu que la seva candidatura és paritària. “Ens hem esforçat molt perquè sigui així, i no és fàcil d’aconseguir-ho.” També va subratllar que hi ha més independents que militants del partit. Això vol dir, va assegurar, que el seu és un “projecte transversal que atrau molta gent que sense militar al partit es troba molt il·lusionada per tirar-lo endavant”. A més, va remarcar que està formada per persones amb perfils molt diversos que des del dia següent a les eleccions estan capacitats per governar. L’altre tret característic que els diferencia de les altres formacions que concorren a les eleccions és que és “l’única força progressista davant de forces conservadores”. 

Per la seva banda, el número dos de la candidatura, Enric Riba, va destacar la cohesió de l’equip, amb l’objectiu comú de “redinamitzar la parròquia” i “tornar a la gent l’autoconfiança que han perdut els anys passats amb mandats d’UP + DA”. 

PS
candidatura
progressista
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte