Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers encampadans David Ríos i Enric Riba.
Els consellers encampadans David Ríos i Enric Riba.

El PS+Independents d’Encamp vol saber què s’està fent perquè el Pas sigui un destí d’esquí de qualitat


Escrit per: 
Redacció / Foto: PS

Els consellers del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp, David Rios i Enric Riba, demanen al Comú per les accions que s’estan realitzant per retornar al Pas de la Casa la condició de destinació d’esquí de qualitat. Ho han fet entrant un seguit de preguntes perquè la majoria comunal respongui en el proper Consell de Comú, amb les que també aprofiten per informar-se de la resposta obtinguda per part del públic a les diferents activitats de Nadal programades. 

Els membres de PS+Independents d’Encamp estan preocupats per la imatge que s’està projectant del Pas de la Casa com a destí “d’esquí de borratxera”, com es diu popularment, i per això demanen com està treballant el Comú per revertir la situació. En aquest sentit, els consellers comunals David Rios i Enric Riba demanen si s’ha previst fer alguna reunió amb les agències receptores de turisme que treballen al Pas de la Casa i amb el servei comercial de Saetde per veure “com disminuir el contingent dels grups que s’hi allotgen i que causen aldarulls, molèsties, deixant deixalles diverses per tot arreu i que resulten perjudicant els residents, els altres turistes, els comerciants i els hotelers”.

Així mateix, demanen si s’ha parlat amb les entitats receptores turístiques “de possibles noves estratègies per veure si el Pas de la Casa pot esdevenir altra vegada un destí d’esquí de referència i de qualitat”, i proposen realitzar polítiques d’ofertes destinades a famílies amb un preu del forfet adaptat a aquest tipus de clientela.

D’altra banda, Rios i Riba aprofiten per informar-se sobre les activitats de Nadal organitzades, tant al Pas de la Casa com a Encamp, i demanen quina ha estat l’afluència de públic a cada esdeveniment proposat.

PS
Encamp
Pas
destí
esquí
qualitat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte