Diari digital d'Andorra Bondia
El servei d’ocupació es dotarà de més recursos humans i materials
El servei d’ocupació es dotarà de més recursos humans i materials

El servei d’ocupació es dotarà de més recursos humans i materials


Escrit per: 
Redacció

El Govern incrementarà en breu els recursos humans i materials del Servei d’Ocupació per millorar-ne el funcionament i per facilitar la inserció laboral. Així ho avança el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, el qual assegura que “del que es tracta és de donar un revulsiu al Servei d’Ocupació”.
Més concretament, el ministeri d’Afers Socials ha confeccionat una estratègia per al foment de l’ocupació i la formació que se sustenta en tres pilars. En primer lloc i, en referència precisament al Servei d’Ocupació, el Govern hi incorporarà una nova plaça aquest any i n’hi afegirà una d’addicional l’any vinent. En aquest sentit, Espot reconeix que “hi ha certa insatisfacció dels usuaris i hem d’aconseguir oferir uns perfils més adequats per a les empreses”. Per aquest motiu, s’oferirà una atenció individualitzada i un seguiment cas per cas de les persones inscrites al Servei. El titular de la cartera d’Afers Socials explica que això serà possible gràcies a l’increment dels recursos materials i humans i també per l’actual context socio­econòmic, ja que hi ha hagut una disminució considerable de les persones aturades, fet que permet el desenvolupament d’un sistema d’itinerari personalitzat i integrat d’orientació laboral.
Els altres dos pilars de l’estratègia per al foment de l’ocupació es refereixen als programes de foment del treball, en els quals s’introduiran retocs per, d’una banda, “incloure-hi nous programes d’inserció laboral adreçats a les persones amb més dificultats econòmiques” i, de l’altra, programes d’ocupació que permetin “la inserció laboral de les persones amb discapacitat perquè no vagin per separat i s’integrin en el circuit del Servei d’Ocupació perquè no hi hagi discriminacions”, afegeix Espot.

inserció laboral
Xavier Espot
Servei d'Ocupació

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte