Diari digital d'Andorra Bondia
L’assemblea extraordinària del Sipaag del gener passat.
L’assemblea extraordinària del Sipaag del gener passat.

El Sipaag vol informació sobre el gabinet jurídic d’Habitatge


Escrit per: 
Redacció

Després de recollir els neguits expressats per alguns treballadors, el Sindicat del personal adscrit a l’administració general (Sipaag) ha fet arribar una carta a la ministra de Funció Pública i Simplificació de l’Administració, Judith Pallarés, per sol·licitar-li informació sobre el nou gabinet tècnic, jurídic i de planificació i desplegament estratègic del ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut que encapçala Víctor Filloy, segons van informar ahir des del Sipaag.
Concretament, l’organització sindical demana a la ministra pel nombre de persones que formen aquest gabinet, creat per decret el 12 de juny passat, i per com i quan es van fer els processos de selecció i els criteris que s’han tingut en compte per accedir-hi. A la vegada, el Sindicat del personal adscrit a l’administració general sol·licita també la descripció dels llocs de treball i les corresponents càrregues de feina així com el nivell salarial del personal adscrit a aquest nou gabinet tècnic, jurídic i de planificació i desplegament estratègic d’Afers Socials, Habitatge i Joventut.
En la mateixa carta, el Sipaag demana també pel cessament com a coordinadora del departament d’Afers Socials, Habitatge i Joventut de Mercè Pascual, i pregunta si gaudeix d’algun complement de responsabilitat addicional en l’àrea on es trobi actualment desenvolupant les seves tasques. En aquest sentit, i si és el cas, si Pascual percep algun complement de responsabilitat addicional, el sindicat vol conèixer els motius que el justifiquen. I és que precisament alguns dels neguits expressats per alguns treballadors al sindicat venen motivats per la possibilitat que l’excordinadora del departament d’Afers Socials s’acabi integrant en aquest nou gabinet, ja que Pascual no té formació jurídica.
En la missiva enviada a Pallarés, el Sipaag demana si hi ha altres casos de persones en la mateixa situació que rebin aquest tipus de complement després d’haver estat assignades a un lloc de treball.

sipaag
vol
informació
gabinet
jurídic
d'habitatge

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte