Diari digital d'Andorra Bondia

El Sitca, optimista amb la seva participació en les reunions


Escrit per: 
M. F. / Foto: Agències


El Sindicat dels Treballadors d’Andorra la Vella (Sitca) es mostra optimista amb el fet que el Govern escolti la veu de tots els sindicats de treballadors de les administracions públiques i parapúbliques a l’hora de fer la reforma de la Llei de la funció pública.

D’aquesta manera, el vicepresident de l’entitat, Isaac Aláez, posa en relleu que quan es van assabentar que el Govern tenia la intenció de començar les reunions per abordar els canvis en aquest text hi van contactar perquè consideren que han de ser escoltats. De manera informal se’ls ha exposat que sí que se’ls convocarà, tant a ells com la resta de sindicats de les corporacions i de les parapúbliques, tal com ha confirmat Aláez.
El Sitca manifesta el seu optimisme perquè finalment puguin prendre part en la reforma d’aquest text, ja que els afecta de manera directa, i recorden que en les taules de treball que es van organitzar amb el Govern socialdemòcrata no hi van poder prendre part, així que tampoc no coneixen de primera mà quines són les propostes que hi ha sobre la taula.
El sindicat de la corporació d’Andorra la Vella recorda que l’actual normativa ha quedat “obsoleta” i es mostren a l’expectativa dels canvis que s’hi puguin fer, ja que reconeixen que algunes millores seran difícils d’aplicar donada la situació econòmica.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte