Diari digital d'Andorra Bondia

El sotssíndic de l’Alguer visita la corporació encampadana


Escrit per: 
Redacció


El cònsol menor d’Encamp, Gabriel Dallerès, va mantenir ahir  una trobada amb el sotssíndic de l’Alguer, Mario Conoci, per “mantenir i enriquir les relacions d’agermanament que mantenen les dues viles”, segons van informar fonts de la corporació encampadana.

La reunió es va celebrar aprofitant que Conoci estava de visita a Andorra per participar en la reunió del patronat de la Fundació Ramon Llull. Durant la visita al Comú, Conoci va donar a conèixer el programa que l’Alguer ha previst, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, per celebrar el cinquantè aniversari del Retrobament.

El Retrobament va ser la descoberta popular per part d’intel·lectuals catalans que l’agost del 1960 van desembarcar a la ciutat de l’Alguer enmig d’una gran festa i acollida. Des d’aleshores, aquesta vila ha mantingut fortes relacions amb diferents ciutats de parla catalana.
Amb motiu de la celebració d’aquest aniversari, l’Ajuntament de l’Alguer està preparant moltes iniciatives per recordar una etapa important en la història cultural algueresa.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte