Diari digital d'Andorra Bondia

El termini d'informació pública del projecte de la Querola expira sense al·legacions


Escrit per: 
Agències

El Pla Parcial de la Querola i el projecte d'equipaments ha tancat aquest dilluns al migdia el termini previst d'informació pública sense que s'hi hagi presentat cap al·legació.

Així ho han informat des de la corporació comunal i han indicat que el text haurà de ser aprovat en la propera sessió de Consell de Comú prevista pel 26 de juliol. Serà a partir d'aleshores quan la promotora podrà iniciar les obres.
El Comú d'Ordino ha confirmat aquest diluns que no hi ha hagut cap al·legació al projecte de la Querola de Jean Nouvel. El projecte d'equipaments i el pla parcial de la Unitat d'Actuació UA-18 B, situada entre el Camí dels Comuns i el Camí de la Gonarda, es trobaven sotmesos a informació pública des del 24 de maig.
El proper pas, segons han informat, és l'aprovació d'aquests plans en la propera sessió de Consell de Comú prevista pel 26 de juliol, si no se'n convoca cap d'extraordinària abans.
D'aquesta manera, les dates s'endarrereixen prop d'un mes amb la previsió de la promotora que esperava iniciar les tasques de construcció a finals del mes de juny. Tot i que aquest dilluns no s'ha pogut contactar amb la responsable de la Consultoria Singular, ja va manifestar a l'inici del termini d'exposició pública que 'el Pla Parcial és molt important, ja que el projecte constructiu segueix la normativa i té l'informe favorable del Comú'.
En total es faran 58 espais amb preus des dels prop de 5.000 euros fins als 8.300 per metre quadrat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte