Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats, ahir.
Els candidats, ahir.

El trasllat de ministeris porta 200 treballadors a Encamp


Escrit per: 
Redacció / FOTO: DA

La candidatura d’Encamp d’UP+Demòcrates, encapçalada per Jordi Torres i Maria Martisella, es va desplaçar ahir a Radio Andorra per demostrar l’aposta que des de la formació es vol fer per donar un ús al patrimoni cultural i alhora dinamitzar la parròquia. 

Torres va destacar que l’hotel Rosaleda i Radio Andorra acolliran els ministeris de Cultura i d’Afers Exteriors, fet que comportarà que més de 200 persones treballaran a Encamp en els dos ministeris i així “es dinamitzarà la parròquia”. A més, cal tenir en compte tots els actes que aquests dos ministeris puguin organitzar i que per tant es duran a terme a Encamp.
Torres i Martisella, que van estar acompanyats d’altres membres de la candidatura i del número quatre de la nacional, Carles Enseñat, van destacar que les obres dels dos edificis per encabir els dos ministeris estaran enllestides la legislatura vinent. El cap de la llista territorial va manifestar que a l’emissora, a més d’Afers Exteriors, també hi haurà una part museística “per explicar la història de Ràdio Andorra”. Pel que fa al Rosaleda, va concretar que “es conservarà l’esperit històric” de l’edifici i que per tant hi haurà elements que serviran “per rememorar” que el Rosaleda és “un hotel emblemàtic”. Aquesta dinamització de la parròquia a través d’infraestructures culturals es veurà també reforçada amb el Museu de l’Automòbil, que es construirà tot just al davant del Rosaleda.

 

Radio Andorra
DA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte