Diari digital d'Andorra Bondia

Elisenda Vives, nomenada ambaixadora a l'Organització de les Nacions Unides


Escrit per: 
Agències

El Consell de Ministres, a proposta del titular d'Afers Exteriors, ha aprovat, aquest dimecres, el nomenament d'Elisenda Vives com ambaixadora a l'Organització de les Nacions Unides. Vives assumirà de manera efectiva les seves funcions d'ambaixadora el pròxim 1 de setembre.

 Elisenda Vives compta amb una àmplia experiència en l'àmbit de les relacions exteriors i la diplomàcia. Entre el 1992 i el 1997 va col·laborar amb el Ministeri d’Afers Exteriors en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus. A partir del 1998 i fins al 2001 va ser directora del Ministeri d’Afers Exteriors. Entre el 2000 i el 2001 va ocupar el càrrec d’ambaixadora no resident a Itàlia i al Marroc. Fins a l’actualitat, Elisenda Vives ha estat la responsable de protocol i afers administratius del Consell General i la presidenta, des del 2012, de la Comissió Nacional d’Andorra per la UNESCO.

Llicenciada en Filosofia i Lletres i doctora en Història per la Universitat d’Andorra, ha desenvolupat la seva carrera professional com a cap de servei d’Inventari i catalogació de Patrimoni Cultural d’Andorra i com a coordinadora d’exposicions de la Fundació “La Caixa”. En el camp de la docència ha estat professora de Geografia i Història.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte