Diari digital d'Andorra Bondia

Els candidats de DA de la Massana destaquen 'l'esforç de proximitat' fet cap als ciutadans


Escrit per: 
Agències/Foto: DA

La número cinc de la llista nacional de Demòcrates per Andorra (DA), la massanenca Olga Gelabert, ha posat de manifest aquest divendres el gran 'esforç de proximitat' que han fet per arribar a tots els ciutadans i escoltar les seves preocupacions.

De la seva banda, el candidat de la parroquial de la Massana, Daniel Armengol, ha agraït la tasca que està fent l'equip de l'administració judicial, i ha assegurat que és necessari instaurar el vot per correu i el vot electrònic. Pel que fa a les crítiques del Partit Socialdemòcrata qualificant DA de 'conglomerat caòtic', i Armengol ha dit que el que més li preocuparia seria estar en un partit 'on tothom pensa igual o algú diu el que s'ha de pensar'.

Olga Gelabert ha dit que els ciutadans de la Massana han entès el missatge de DA, i que tenen en compte el seu compromís de doblar la inversió en turisme, perquè és del que viu la parròquia. En aquest sentit, considera que valoren més aquesta opció, 'que l'altre discurs de voler tirar endavant l'Arxiu Nacional'.

Gelabert ha assegurat que la Massana és una parròquia molt disputada perquè hi ha molts electors nous, però que fent el porta a porta han copsat que la gent valora molt a Toni Martí i la feina que ha fet a Escaldes-Engordany. També ha recordat que forma part d'un equip jove, amb empenta i s'ha mostrat segura que podran guanyar.

El número u de la llista nacional de la Massana, Daniel Armengol, ha afegit que durant la campanya han escoltat molt a la gent, els seus neguits, cosa que ha estat molt enriquidora, i que han rebut el seu suport, que esperen que es reprodueixi el diumenge.

Armengol ha agraït el 'sobreesforç' que estan fent des de l'administració judicial per tal de gestionar el vot a la Batllia. El candidat ha valorat positivament que hagi augmentat tant el vot judicial, i ha aprofitat per comprometre's a treballar per instaurar el vot per correu i el vot electrònic, tenint en compte que s'ha aprovat la Llei de la signatura digital, ja que ha estat un dels missatges que més els ha repetit la gent que han visitat.

Daniel Armengol ha recordat que una jornada electoral sempre ha estat una festa i una oportunitat per retrobar-se amb la gent, tot i que ha reconegut que avui en dia s'ha desvirtuat una mica. Malgrat que en d'altres països les urnes s'ubiquen en centres escolars i cívics, Armengol ha dit que les urnes a Andorra són dels comuns tal com marca la Constitució, i que per tant és un dret que s'ha de respectar.

D'altra banda, i en referència a les crítiques rebudes per part dels seus adversaris polítics, el candidat massanenc s'ha mostrat orgullós de formar part d'un equip amb idees plurals i diverses, i que li preocuparia més estar en un partit 'on tothom pensa igual o algú em diu el que he de pensar'. Finalment, Armengol ha aprofitat per desitjar a la candidata d'AraFutur, Sònia Cano, una ràpida recuperació de la seva intervenció quirúrgica.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte