Diari digital d'Andorra Bondia

Els comuns volen superar els 60 inscrits a l’Snow Day Jove


Escrit per: 
Redacció


Els responsables dels comuns d’Ordino i la Massana van presentar ahir una nova edició de l’Snow Day Jove, una competició d’esquí i surf de neu que se celebrarà durant la setmana de Carnaval a les pistes de Vall­nord.

De fet, aquest és el segon any que se celebra aquesta proposta i els organitzadors, el Comú d’Ordino i el de la Massana, esperen superar la xifra d’inscripcions que es va registrar l’any passat, una seixantena.
Cal assenyalar que la prova d’esquí lliure es farà a Arinsal el 16 de febrer i el boarder cross es durà a terme a Arcalís l’endemà. La inscripció per prendre part en qualsevol d’aquestes dues proves costa 3 euros, però serà totalment gratuïta per als participants que siguin posseïdors del carnet jove.
La competició està destinada a joves d’entre 12 i  18 anys i els premis que podran obtenir són material d’esquí i de surf de neu, que ha estat cedit per establiments de les parròquies.

El campionat es durà a terme en col·laboració amb els esquí clubs, l’Esquí Club Ordino-Arcalís, ECOA i l’Esquí Club d’Arinsal. Les inscripcions es poden fer al Punt d’Informació Juvenil d’Ordino i al departament de Joventut de la Massana.
L’objectiu de la iniciativa és reunir joves perquè puguin gaudir d’un dia d’esquí. Aquesta és una de les activitats que fan conjuntament els departaments de Cultura i Joventut de les parròquies de les valls del nord. Els comuns treballen per organitzar, de cara als mesos vinents, i aquest cop a la Massana, la festa Primavera jove, que es farà el primer cap de setmana de juny. Pel que fa al Punt Jove de la Massana, la consellera de Cultura d’aquesta parròquia va avançar que aviat sortirà el concurs i que s’espera que pugui obrir al mes de maig.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte