Diari digital d'Andorra Bondia

Els cònsols de Canillo presents amb un perfil a la xarxa social Facebook


Escrit per: 
Agències

Enric Casadevall i Mònica Bonell, cònsols major i menor de Canillo, tenen activat des d'aquest dilluns un perfil a la xarxa social Facebook, una de les més esteses entre els usuaris a Andorra.

 D'aquesta manera, els cònsols volen consolidar encara més la proximitat, la participació, el diàleg i la tramesa d'informació amb els ciutadans de la parròquia a través de les eines de comunicació que proporciona internet, i més concretament les xarxes socials. Aquest és un primer pas, ja que la voluntat és, segon sinformen en un comunicat de premsa, que en el futur l'activitat dels cònsols i les seves reflexions també es puguin seguir a través d'altres eines que ofereix la web 2.0.
:
Els cònsols aniran actualitzant el perfil amb tota l'activitat pública que facin, així com la publicació de reflexions, informes, fotografies, documents i notes de premsa que es vagin elaborant. Tant Casadevall com Bonell volen que la xarxa social serveixi per incrementar el contacte amb la població, per interactuar i per mantenir-la informada al moment sobre què passa a la parròquia. Els dos cònsols consideren que també serà de notable servei per als professionals de la comunicació. Clicant en aquest enllaç es podrà seguir el perfil dels Cònsols de Canillo.
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte