Diari digital d'Andorra Bondia

Els cònsols escaldencs reben representants del dalai-lama


Escrit per: 
M.F.


El cònsol major d’Escaldes-Engordany, Antoni Martí, i la cònsol menor, Montserrat Capdevila, van rebre ahir al migdia el representant del dalai-lama a Brussel·les, Tashi Wandi, i el director de la Fundació Casa del Tibet, Thubten Wangchen.

D’aquesta manera cal assenyalar que, aprofitant el seu desplaçament fins al Principat, Wandi i Wangchen van mantenir una trobada amb els mandataris comunals escaldencs per poder tenir més detalls sobre la capitalitat de la cultura catalana, que Escaldes-Engordany acollirà l’any que ve.
En el transcurs de la reunió els cònsols també es van interessar per la situació del Tibet i per la cultura mil·lenària d’aquest país. En aquesta trobada els dos cònsols també van poder informar de tots els detalls sobre la important cita que la parròquia tindrà l’any que ve, quan serà Capital de la Cultura Catalana.
Després de la reunió mantinguda, el representant del dalai-lama a Brussel·les i el director de la Fundació Casa del Tibet també van fer una visita a la sala d’actes del Comú escaldenc, unes instal·lacions que els dies 16 i 17 del mes que ve acolliran un curs que estarà centrat en la introducció a la filosofia budista.
De fet, aquest curs serà impartit pel director de la Fundació Casa del Tibet i s’hi tractarà, entre molts altres aspectes, de la vida i la mort, de la meditació i de la recitació de mantres. D’aquesta manera els participants podran conèixer de primera mà aquesta cultura mil·lenària i alguns dels seus punts clau.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte