Diari digital d'Andorra Bondia
Els contraris a l’heliport es reuniran amb Marín dimecres
Els contraris a l’heliport es reuniran amb Marín dimecres

Els contraris a l’heliport es reuniran amb Marín dimecres


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: SFGA

Dimecres que ve, 19 d’abril, els responsables de la iniciativa per recollir signatures contra la ubicació de l’heliport a les proximitats de FEDA es reuniran amb la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín. El motiu de la trobada és expressar els seus neguits i que la màxima mandatària de la parròquia els expliqui la informació que té.  
Un dels promotors d’aquesta plataforma contra l’heliport, Alfons Miralles, va respondre ahir a les declaracions fetes pel ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, en les quals els acusava de desinformar la societat i assenyalava que la seva postura contrària a la construcció de l’heliport no tenia cap base argumentativa. Segons Miralles, la base de l’argumentació de la plataforma que recull signatures “és el que el mateix ministre Torres va dir en la seva compareixença al Consell General i la sèrie de coses que va explicar”. 
Tot i això, el Comú encara no es vol posicionar fins que no tinguin els informes definitius sobre l’impacte mediambiental i urbanístic que pot tenir la construcció de l’heliport nacional a Tresoles, a Encamp. El ministre d’Ordenament Territorial els va assegurar que es retiraria el projecte de l’heliport si algun dels estudis tècnics era negatiu. El comitè del partit Liberals d’Andorra d’Escaldes-Engordany té previst reunir-se la setmana vinent per analitzar la seva postura sobre la construcció de l’heliport en aquesta ubicació i donar resposta a la plataforma. 
Per la seva banda, el cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Marc Calvet, va reiterar ahir que el Comú estarà al costat dels veïns si el projecte de l’heliport suposa qualsevol problema per a la seva seguretat i benestar, però considera que el procés de recollida de signatures en contra del projecte s’ha dut a terme de forma precipitada, sense conèixer exactament els detalls relacionats amb la infraestructura, així com el seu impacte real. Calvet va maniestar que sovint el que es busca és “desmuntar projectes per desmuntar”, tenint en compte la manca d’informació que hi ha al voltant d’aquest afer.

heliport
FEDA
recollida signatures
Trini Marin
cònsol d'Escaldes-Engordany

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte