Diari digital d'Andorra Bondia

Els firaires de Santa Llúcia de la capital es mostren satisfets pel canvi d'ubicació


Escrit per: 
Agències

Els firaires de la Fira de Santa Llúcia d'Andorra la Vella, que enguany s'ha traslladat a la plaça Guillemó, es mostren satisfets pel canvi d'ubicació, ja que és un lloc més arrecerat del fred i és més cèntric, cosa que pot portar més visitants.

Durant la passejada inaugural, la cònsol major, Rosa Ferrer, ha volgut destacar les activitats complementàries que s'han organitzat, com la cantada de nadales d'aquest mateix divendres, les cercaviles que es faran dissabte i l'actuació de l'esbart dansaire de diumenge. De la seva banda, el cap de Govern, Jaume Bartumeu, que també ha visitat la fira, ha demanat als comerciants del país que no caiguin en el pessimisme ja que tot i que els clients potencials hagin perdut poder adquisitiu, s'ha mostrat convençut que, quan arribin les nevades, el sector treballarà.
 
Torrons, motius nadalencs, figures de pessebre, manualitats, joies, artesania, ceràmiques... són els productes que es poden trobar fins diumenge a la trentena de parades instal·lades a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella. Rosa Ferrer, durant l'acte d'inauguració, ha animat a la gent a visitar la fira i a comprar els seus regals de Nadal, en un emplaçament que s'ha triat per poder donar més vida a aquesta zona de la parròquia. A més, també ha valorat molt positivament que s'hagi augmentat lleugerament el nombre de parades.

Els mateixos firaires han valorat positivament el canvi d'ubicació perquè la plaça queda més resguardada del fred, i perquè es tracta d'un lloc més cèntric. Tot i això, la crisi i l'experiència de les dues o tres edicions anteriors no els fan ser gaire optimistes en relació a les vendes. Precisament, Jaume Bartumeu considera que, tot i que els visitants no tinguin tanta disponibilitat per comprar ni s'estiguin tants dies al país, 'no ens hem de desanimar perquè baixaran les temperatures, tindrem neu i treballarem'. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte