Diari digital d'Andorra Bondia
El punt per a la recollida de deixalles situat a la confluència del carrer de la Constitució i l'avinguda del Consell de la Terra.
El punt per a la recollida de deixalles situat a la confluència del carrer de la Constitució i l'avinguda del Consell de la Terra.

Els liberals d'Escaldes proposen incentius per fomentar el reciclatge


Escrit per: 
Redacció / FOTO: Agències/M.F.

Liberals d'Andorra d'Escaldes-Engordany celebra la posada en marxa de les noves casetes de reciclatge que funcionen amb targetes magnètiques i que determinen franges horàries per dipositar els diferents tipus de residus. Considera que accions com aquestes són necessàries per potenciar el reciclatge a la parròquia, però convida al Comú a fer un pas més enllà, premiant als usuaris d’aquestes casetes.

En aquest sentit, els liberals escaldencs proposen la creació d’una targeta cívica per als residents a Escaldes-Engordany que permeti aconseguir avantatges, descomptes o promocions per a tots aquells que reciclin d’una forma adequada.

Precisament, el comitè liberal destaca que un servei semblant al que ells proposen es podria dur a terme a Ordino, després que el segon projecte més votat al pressupost participatiu ordinenc contemplés la posada en marxa d’una màquina que premia a les persones per reciclar correctament. A més, subratllen que aquest sistema també es fa servir en altres països com Dinamarca, Bèlgica o Suècia.

Per això, proposen a l’equip comunal que tinguin en compte aquesta possibilitat per poder incentivar el reciclatge a la parròquia i seguir promocionant accions per a lluita contra el canvi climàtic i el respecte per l'entorn natural.

 

reciclatge
liberals
escaldes

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte