Diari digital d'Andorra Bondia

Els militants consideren que el manifest del PRA n’ha impulsat la creació


Escrit per: 
M. S. C.

Les opinions copsades durant les primeres setmanes de recollida de firmes de suport al manifest del Partit Reformista d’Andorra-Coalició Reformista (PRA-CR) han estat satisfactòries pels impulsors.

Segons va explicar l’integrant de Nou Centre Gilbert Saboya, la iniciativa no ha rebut manifestacions contràries i la gent amb qui s’ha contactat ha expressat el seu suport. De fet, segons explica, el sentiment majoritari és de reconeixement a un acte que ha desencallat el procés de gestació del nou partit reformista.
Saboya també es va referir als integrants del comitè parroquial del Partit Liberal d’Andorra la Vella, que fins fa poc reiteraven les seves reticències a acomiadar el PLA. El polític va deixar clar que totes les opinions són respectables, però no creu que posicionaments com aquests puguin jugar en contra del procés que s’ha impulsat. Així, Saboya considera que aquestes posicions no influiran en l’opinió d’altres militants i afegeix que qui realment vulgui donar suport a la nova formació el donarà. De fet, va recordar que des de Nou Centre s’ha fet una aposta “clara i constant” des del principi en aquesta direcció. Tot i així, va assegurar que des que es va presentar el manifest de suport s’han sentit “animats” per la resposta que han rebut des d’alguns sectors del Partit Liberal.
Saboya no va voler donar dades sobre les signatures recollides, ja que hi ha hagut les vacances d’agost pel mig i tothom ha anat treballant de la seva banda. Passat el període estival i començat el nou curs, la intenció dels quinze militants impulsors de la iniciativa és fer una reunió després del 8 de setembre per recopilar les firmes i les observacions recollides durant l’estiu. El calendari amb què es treballa preveu tancar el procés de l’acte fundacional a finals del mes que ve.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte