Diari digital d'Andorra Bondia
Choy, Ensenyat, Mortés i Codina.
Choy, Ensenyat, Mortés i Codina.

Els síndics promouran conjuntament amb els comuns trobades amb els agents socials i econòmics de les set parròquies


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell General

Els síndics promouran trobades amb agents econòmics i socials de les parròquies. Seran trobades semestrals, que s'iniciaran a partir de la tardor, un cop comenci el nou curs polític. Així ho han acordat durant la visita al Comú d'Ordino on s'han reunit amb els cònsols major, Josep Àngel Mortés, i menor, Eva Choy. 

La trobada s'emmarca en la ronda de visites que el síndic general, Carles Ensenyat, i la subsíndica general, Sandra Codina, estan realitzant als set comuns del país seguint l’ordre protocol·lari. Aquest dimecres ha estat el torn del Comú d’Ordino, després de visitar la setmana passada Canillo i Encamp.

Els síndics han manifestat la voluntat de potenciar les relacions entre el Consell General i els comuns de les set parròquies, tenint en compte les especificitats de cadascuna. Aquesta proposta ha estat molt ben rebuda pels cònsols d’Ordino que "creuen que una major coordinació entre institucions beneficiarà a la ciutadania, ja que els comuns són l’administració més pròxima al ciutadà", segons resumeix un comunicat de premsa emès per part dels síndics.

En finalitzar la reunió amb els cònsols ordinencs, tant Ensenyat com Codina han signat el llibre d’or d’Ordino i s’han fet un petit intercanvi d’obsequis.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte