Diari digital d'Andorra Bondia

Els sons de la buna omplen Ordino a través de deu actuacions diferents


Escrit per: 
Redacció

La Trobada de buners d’Ordino, que arriba aquest any a l’onzena edició, arrencarà demà per oferir al llarg del cap de setmana deu actuacions a les diferents places i carrers de la parròquia.

La cita començarà a les onze del matí amb una cercavila en què prendran part els grups, que aquest any vénen de diferents punts d’Espanya, França, Itàlia, Eslovàquia i Irlanda.
Després de la cercavila tindrà lloc l’actuació del gallec Pablo Seoane. Serà a les dotze del migdia a la plaça Major. Ja a la tarda és quan es concentrarà un nombre més gran d’actuacions. D’aquesta manera, a les quatre actuarà Matta-Rouch Trio, de França, als jardins de la Casa Museu d’Areny-Plandolit. A les 17.30 hores serà el torn de Kunzertus, vinguts des d’Itàlia i que actuaran a la placeta Pajó. I ja a les set del vespre la plaça Prat de Call s’omplirà dels sons de la formació Gajdica, d’Eslovàquia.
La nit de dissabte les actuacions es concentraran a l’Ordino Centre de Producció Audiovisual. Els primers d’actuar seran Otherside, de Catalunya, a les 22.30 hores; a les 23.30 hores arribarà el torn de Lurte, una formació que ve d’Aragó, i finalment, a la una de la matinada tindrà lloc la Taverna folk, amb la participació de tots els grups participants a la cita.
Diumenge se celebrarà la missa solemne, en la qual prendran part Xuan Carlos Castro, organista; Xosé Sancho, gaiter, i Félix Jurado com a tarotaire. Finalment, a tres quarts de dotze tindrà lloc el concert de cloenda  de la Trobada a la plaça Major, que anirà a càrrec d’Emer Mayock, d’Irlanda.
Cal destacar que de manera complementària a aquesta Trobada es duu a terme una exposició d’instruments i fotografies titulada Gaites, cornamuses i ciaramelle, que es podrà veure a l’oficina de turisme dissabte de les 8.30 hores a les sis de la tarda i diumenge, també a partir de les 8.30 hores i fins a la una del migdia.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte