Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds, d’acord amb l’ideari de Ciutadans Compromesos


Escrit per: 
Redacció

Els Verds d’Andorra van explicar ahir els motius pels quals Jael Pozo formarà part de la llista Ciutadans Compromesos a la Massana.

D’aquesta manera, van manifestar que l’executiva, després de les negociacions preelectorals amb formacions polítiques i plataformes ciutadanes, va donar el vistiplau a l’acord obtingut a la parròquia de la Massana, tant per motius relacionats amb l’equip humà que integra la formació com pel programa que defensen, i en aquest sentit exposen que per sobre del lloc a la llista han prioritzat les propostes programàtiques.
En aquest sentit, posen en relleu que, pel que fa al programa, “s’han arribat a acords en diferents propostes en matèria d’economia i finances, benestar social, medi ambient i democràcia participativa”, i a més a més van destacar que la llista, a banda d’integrar persones de sensibilitats “diferents”, plasma paritat, joventut, diferents procedències i també diferents perfils laborals, un aspecte amb què els Verds s’identifiquen.
Els Verds subratllen que han rebut propostes “substancials” pel que fa a “posicions per participar en diferents candidatures” i destaquen una especial “predisposició” amb el Partit Socialdemòcrata. En general, afegeixen, han estat propostes fetes “amb poc temps i, sobretot, sense la deguda continuïtat a nivell de treball programàtic”. A més, exposen que en les negociacions amb el PS també hi ha influït el desgast de les anteriors negociacions de les eleccions generals, entre altres motius.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

No cal dir res més. Ni ideologia, ni principis; ni vergonya.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte