Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds d'Andorra volen que es prioritzi els drets del treballador per sobre de l'economia


Escrit per: 
Agències/Foto:E.F.


El Partit Verds d'Andorra ha participat a la manifestació del Primer de Maig amb el lema 'Nosaltres sí que volem l'1 de Maig festiu', tot i que durant la marxa han dirigit les seves proclames envers un 'canvi real'.

Sobre això, la presidenta de la formació política, Antònia Escoda ha explica que 'el Govern va entrar per la idea del canvi' i que els Verds esperaven que l'Executiu 'engegués per aquest costat -el dels drets dels treballadors-' ja que cal una reforma 'que és urgent' en el context actual de crisi econòmica. I aquest canvi passaria 'per prioritzar els drets del treballador per damunt de l'economia'.
Escoda ha assenyalat que 'automàticament es lliga que l'economia va malament  amb la retallada de drets'. Així mateix, ha assegurat que 'la polèmica dels horaris comercials no hauria tingut lloc amb uns sindicats que se'ls hagués donat les eines per ser forts'. I aquesta mena de problemes es resoldrien, segons Escoda, si hi hagués 'les lleis sindicals adeqüades' perquè els sindicats poguessin negociar amb la patronal. La líder ecosocialista ha denunciat que 'que treballa de manera precària' i que pateix 'un mobbing sistemàtic a la feina' i amb unes noves lleis 'passaria menys'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte