Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds volen donar facilitats a les empreses que primin la seguretat en el treball


Escrit per: 
Agències/Foto: N.S.

Els Verds d'Andorra proposen que les empreses que obtinguin el certificat Ohsas 18.001 tinguin incentius i preferència alhora de ser contractades. Segons ha informat la candidata a cap de Govern, Isabel Lozano, els negocis que hagin estat acreditats amb aquest títol mostren una sensibilitat especial ja que primen la salut i la seguretat en el lloc de treball.

Lozano ha explicat que aquesta és una de les mesures que els han fet arribar els representants del món de la construcció i que els Verds han decidit tirar endavant ja que els semblen 'oportunes' i 'necessàries'. D'entrada, han reivindicat que l''obra pública es faci amb empreses del país. A més, han fet servir les obres del Consell General per denunciar que es fan servir treballadors i negocis forans per executar determinats treballs.

També han demanat que realment es paguin les factures a 45 dies, que es creïn incentius per la rehabilitació dels edificis i que aquests treballin a partir de pautes d'eficiència energètica.

En la roda de premsa d'aquest divendres, Lozano ha recordat que el món de la  construcció, integrat per 2.600 persones, és un dels que està patint més aquesta crisi. Per això creuen que és el moment de reactivar aquest sector seguint les mesures que els mateixos afectats han indicat. L'acte també ha servit per retre un homenatge als treballadors que han donat la seva vida per fer 'Andorra gran'.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte