Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds volen una gossera 'pública, eficient, moderna i que respongui a les necessitats'


Escrit per: 
Agències / Foto: A. R.

La candidata dels Verds d'Andorra, Jael Pozo, ha explicat aquest dissabte al matí que un dels seus objectius és prioritzar una inversió en matèria de salut i benestar animal.

Aquesta inversió passaria, segons Pozo, per modernitzar la gossera fer-la 'pública i eficient, i que respongui a les necessitats pel que fa a instal·lacions, material i personal'. La candidata ecosocialista ha recordat que actualment és gràcies als equips de voluntaris que la infraestructura no està en pitjors condicions.
La candidata dels Verds d'Andorra, Jael Pozo, ha explicat aquest dissabte al matí que 'la gossera no està pitjor gràcies al treball dels equips de voluntaris'. Per aquest motiu, Pozo ha explicat que en el seu programa electoral proposen 'invertir per tal de crear una gossera que sigui pública, eficient, moderna i que respongui a les necessitats pel que fa a instal·lacions, material, personal i serveis'.
La candidata ecosocialista ha declarat que 'actualment hi ha un problema de manca de coordinació entre el Govern i els Comuns', ja que l'horari de la gossera és el d'oficina i no disposa d'un servei d'urgències, per al qual cosa els serveis de circulació dels comuns molt sovint han de fer les tasques de la gossera.

Llei de protecció i benestar animal
Jael Pozo també ha explicat que des dels Verds d'Andorra proposen la creació d'una llei de protecció i benestar animal, 'així com la tipificació en el codi penal dels abandonaments i maltractaments', tant amb els gossos com amb els gats. Segons Pozo 'és important establir un codi de benestar animal en la qual hi hagi tipificació de quines serien les penalitzacions a abandonaments i maltractaments, en quant a transport de bestiar, i fer-ho amb tots els agents socials implicats' inclosos l'equip de voluntaris i veterinaris.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte